GaultMillau verwelkomt Sillyfox

Foto: sillyfox

DE gids met toprestaurants GaultMillau bracht 3 december jl. zijn zestiende gids uit. De gids wordt aangevuld door de GaultMillau website en een gratis te downloaden app. Hij bevat meer dan 700 adressen van de beste restaurants in het land, waaronder ruim 200 nieuwe ontdekkingen; nieuwe restaurants, maar ook bestaande restaurants die voor het eerst in de gids staan. Bij de ontdekkingen  en nieuwkomers niets of niemand minder dan restaurant Sillyfox van Chef Joppe Sprinkhuizen, gevestigd op de Noordkade, met een waardering van 14/20  en twee koksmutsjes.

De gids vermeldt: ‘In een monumentale silo op het terrein van de voormalige graanfabriek vind je Sillyfox. Binnen robuuste, ronde tafels in een betonnen ruimte en in het midden een met ruw hout bekleed kookeiland. Grote ontluchtingsbuizen duiken de grond in. Chef Joppe Sprinkhuizen serveert een indrukwekkend aantal ‘foxbites’. Dan eten we langoustine: een tartaar met passievrucht en spitskool en gesauteerde langoustine met wortelcurry, radijs en kokos. De saus is lekker pittig. Het gerecht Tarbot & Kreeft komt ook in twee afzonderlijke gangen: de tarbot mooi gegrild. De kreeft met vadouvan curry, pompoen en jus van schaaldieren. Een smakelijke avond is verzekerd’

Reacties

article
17893
GaultMillau verwelkomt Sillyfox
DE gids met toprestaurants GaultMillau bracht 3 december jl. zijn zestiende gids uit. De gids
https://meierijstad.nieuws.nl/2018/12/06/gaultmillau-verwelkomt-sillyfox/
2018-12-06T09:24:01+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/12/06092148/sillyfox-1024x682.jpg
GaultMillau, Meierijstad, Noordkade, SILLYFOX, Veghel
Nieuws, Zakelijk