Expositie glaskunst van de Veghelse kunstenares Ans Duppen bij ArteSoffitta

Foto: ArteSoffitta

ArteSoffitta is a.s. zondag 16 december van 13.00 tot 17.00 uur geopend. Zij presenteren speciaal voor u een mooie expositie met veel glaskunst van de kunstenares Ans Duppen. Mooi gevormde vazen, kandelaars en schalen van uniek vintage glaswerk zorgvuldig samengesteld tot een nieuw glasobject. Een prachtig voorbeeld van duurzame kunst.

ArteSoffitta

ArteSoffitta is een kunstgalerie in het centrum van Veghel, gevestigd op de bovenverdieping van een historisch pand aan de Stationsstraat. ArteSoffitta is ontstaan uit een passie voor kunst van Francesca en Wim Verwegen. Zij streven naar een uitgebalanceerd aanbod van kunst, toegankelijk en betaalbaar. Zowel voor de gevestigde kunstenaar als jonge nieuwe kunstenaars – nationaal en internationaal – vinden bij ArteSoffitta een representatief podium voor hun kunst.

ArteSoffitta

Vaste kunstenaars

Natuurlijk zijn er werken van hun vaste kunstenaars aanwezig. Heeft u voor de Kerst nog een speciaal cadeau nodig? Bijvoorbeeld een mooi boek van Coen van Ham of een mini-schilderij van Pieternel Dekkers en nog veel meer.

Bent u in de buurt, loop eens gezellig binnen. Francesca vertelt u graag wat meer over de kunstenaars en hun werk.

ArteSoffitta

Extra openingstijden

  • Zondag 23 december van 13.00 tot 17.00 uur
  • 2e Kerstdag van 13.00 tot 17.00 uur
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen