112

Vlam in de pan in appartement in Veghel

Foto: Stan Pittens

Zaterdagmiddag 15 december om 17.08 uur werd de brandweer van Veghel opgeroepen voor een woningbrand in Veghel. In een appartementencomplex aan de Molenstraat in Veghel was de vlam in de pan geslagen.

De bewoner probeerde in eerste instantie te blussen door er water op te gooien. Dit verergerde de situatie voor een korte tijd. Bij aankomst van de brandweer bleek dat het vuur uit was. De brandweer heeft een controle verricht en de woning weer vrijgegeven.

De bewoner is in de ambulance behandeld voor lichte brandwonden op zijn arm. Of deze persoon ook mee is naar het ziekenhuis is ons niet bekend.

15-12-2018 Woningbrand Veghel

15-12-2018 Woningbrand Veghel

15-12-2018 Woningbrand Veghel

15-12-2018 Woningbrand Veghel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden