De Korfrakkers bindt ook Spes aan zegekar

Op deze zondag stond de klassieker Spes tegen De Korfrakkers op het programma. Deze wedstrijd van de Brabantse topclub tegen de Limburgse topclub werd in Gelderland gespeeld.

De scheidsrechter floot in en direct nam De Korfrakkers een 0-2 voorsprong. Pas na 5 minuten had Spes hier antwoord op. Het begin van de eerste helft liep de stand gelijk op, maar De Korfrakkers ging met een 6-9 voorsprong de rust in.

Na de rust werd de eerste aanval van De Korfrakkers direct beloond met een strafworp. Na dit doelpunt bleven de Erpse meiden scoren wat resulteerde in een ruime voorsprong van 8-17. Met nog ongeveer 15 minuten op de klok kwam Spes toch nog met een aantal doelpunten terug, maar De Korfrakkers heeft de voorsprong heel de wedstrijd niet meer afgegeven waardoor er een eindstand van 14-20 behaald werd. Door deze overwinning behoudt De Korfrakkers de eerste plaats zonder puntverlies. Rosolo volgt op 2 punten achterstand.

Laatste wedstrijd in 2018

Volgende week staat de laatste wedstrijd voor de kerstvakantie op het programma en deze wordt in Erp gespeeld tegen Prinses Irene. De wedstrijd begint om 14:30 in Ter Aa. Kom De Korfrakkers aanmoedigen om de koppositie vast te houden!