Vervroegde Kerst voor De Korfrakkers

Zondag 23 december speelde De Korfrakkers de laatste wedstrijd in 2018. Het betrof de thuiswedstrijd tegen Prinses Irene.

Om 14.30 uur startte de wedstrijd en het was Prinses Irene dat de wedstrijd opende middels een strafworp. Pas na de 0-2 begonnen de dames uit Erp pas aan hun score. Het lukte Prinses Irene om de voorsprong vast te houden tot 2-4. Daarna begon De Korfrakkers aan een inhaalrace. De achterstand van 2-4 werd snel omgezet in een voorsprong van 7-4. Beide teams bleven scoren waardoor in de eerste helft veel doelpunten vielen te noteren. De rust ging men in met een voorsprong van 11-7 in het voordeel van De Korfrakkers.

Kort na het begin van de 2e helft moest de wedstrijd helaas gestaakt worden. Dit in verband met technische problemen met de schotklok. Het lukte niet om deze te repareren. De wedstrijd kon helaas niet verder uitgespeeld worden en dat betekende een vervroegd begin van de Kerst voor beide ploegen. De wedstrijd zal op een nader te bepalen datum verder uitgespeeld worden.

De volgende wedstrijd staat gepland voor 13 januari 2019, uit tegen Swift.

De Korfrakkers wenst iedereen fijne feestdagen en een goed, gezond en sportief 2019.