Jhonno van Rooij uit Zijtaart ontvangt Jeugdlintje van gemeente Meierijstad

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Jhonno van Rooij (21 februari 1995) uit Zijtaart ontving op zondag 6 januari 2019 het derde Jeugdlintje van de gemeente Meierijstad. Dit in verband met zijn grote inzet voor Voetbalvereniging Oranje Wit (VOW) uit Zijtaart. Deze werd hem opgespeld door burgemeester Kees van Rooij in het bijzijn van familie, vrienden en bekenden.

Jhonno van Rooij is, naast het feit dat hij sinds zijn 5e bij VOW voetbalt, al vanaf zijn 15de levensjaar een zeer actieve vrijwilliger bij VOW.

Zo is hij al ruim 8 jaar betrokken bij de organisatie van het jaarlijkse jeugdkamp. Hij is daarin lid van de algemene leiding, is betrokken bij de opstelling van een attractief programma voor de kinderen en is tijdens het kamp op allerlei manieren bezig om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen. Vanaf 2013 is Jhonno leider en trainer van een jeugdteam. Op dit moment heeft hij al weer drie seizoenen de JO17 onder zijn leiding. Hij verzorgt twee keer per week de training en is uiteraard ook tijdens de wedstrijden aanwezig om het team te coachen. Bij het leider- en trainerschap hoort ook een gedegen voorbereiding.

Orange Army

Jhonno stond samen met een vriend aan de wieg van de supportersvereniging ‘Orange Army’. Het doel van deze vereniging is de wedstrijden van het vaandelteam extra op te luisteren maar ook bij de kampioenschappen van de jeugd is het ‘Orange Army’ aanwezig. Er zijn leuke fanartikelen bedacht. Zo is er een speciaal VOWR-shirt in omloop gebracht dat inmiddels veel clubleden vol trots dragen

VOW

Clubhart

Jhonno is een jongeman met een oranje clubhart, is altijd bereid om mee te helpen met activiteiten, is zeer enthousiast, zet zich met hart en ziel in voor de club en is daarmee van wezenlijk belang voor een club als VOW.

Jeugdlintje

Jeugdlintje

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen