Burgemeester Kees van Rooij bezoekt Diamanten Paar Van den Bergh-Van Zutphen

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Het echtpaar Ben en Dinie Van den Bergh-Van Zutphen kreeg donderdagmiddag bezoek van burgemeester Kees van Rooij van Meierijstad. Die kwam hen feliciteren met hun 60-jarig huwelijksfeest.

Zij trouwden ‘voor de Wet’ op 31 december 1957 en ‘voor de kerk’ op 13 januari 1958. Zondag 13 januari is de dag die zij sinds jaar en dag als trouwdag aanhouden.

De eerste ontmoeting vond plaats in een danstent in Dinie’s geboorteplaats Erp. Daar zag ze de uit Aarle-Rixtel afkomstige Ben voor het eerst. De eerste jaren van hun huwelijk hebben de heer en mevrouw in Beek en Donk gewoond. Na 4 jaar verhuisde het paar naar het Ham in Veghel. De heer Van den Bergh heeft bij een aantal bouwbedrijven gewerkt als metselaar. Vaak werd hij door zijn kundigheid ingezet bij restauratiewerken. Daar is hij nog altijd trots op.

Familie

Het paar heeft 3 kinderen, 2 dochters en 1 zoon, 6 kleinkinderenen en 3 achter-kleinkinderen. Allen wonen in de directe omgeving. Het paar bezoekt hen regelmatig. Vaak met de auto, maar in de zomer ook vaak met de scootmobiel. Deze gebruiken zij ook om te toeren met leden van de seniorenclub van WijNU. Daar genieten ze enorm van. Samen een bakkie doen en lekker buurten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen