Lot en Luuk Jeugdboerenbruidspaar 2019

Foto: CV De Kuussegatters

Dit jaar zijn Lot Vissers en Luuk Schouten het Jeugd Boerenbruidspaar van 2019. Tijdens de Jeugdhofzitting op 12 januari zijn zij in de Koekbouw onthuld. Ze hebben er zin in en stellen zich graag voor.

Op dinsdag 5 maart worden ze ‘Vrienden voor het leven’. Zij vinden het erg leuk als jullie op hun feestje komen om dit samen met hun te vieren. De receptie is van 14.00 tot 16. 30 uur.

Hallo allemaal, ik ben Lot Vissers

Ik ben Lot en ben 8 jaar. Sinds kort woon ik op ’t Ven samen met mijn moeder Laura, vader Vincent en broertje Arthur. Ik zit op basisschool de Ieme in groep 5 de Ara’s. Mijn hobby is hockey.Ik kijk ernaar uit om samen met Luuk deze carnaval het Jeugd Boerenbruidspaar te zijn.

Hallo allemaal, ik ben Luuk Schouten

Ik ben Luuk en ben 8 jaar. Ik woon op ’t Ven samen met mijn moeder Joyce, vader Erwin en grote broer Teun. Mijn sport is kickboksen en free run. Ook ik zit op basisschool de Ieme in groep 5 de Zeepaardjes. Rekenen vind ik het leukst op school.Ik vind het leuk, maar ook heel spannend om samen met Lot het Jeugd Boerenbruidspaar te zijn.

Jeugdboerenbruiloft

Op dinsdag 5 maart 2019 worden Lot en Luuk ‘Vriendjes voor het leven’. Je kunt hen feliciteren tijdens de receptie van 14.00 tot 16.30 uur in in zaal ‘Het Magazijn’ CHV de Noordkade in Veghel, Verlengde Noordkade 10-12. De ingang is via ‘De Malerij’ aan de waterkant.

Als je er de hele dag bij wilt zijn, dan kan natuurlijk ook. Je moet dan wel een kaartje kopen voor het eten. Vanaf de Markt komen we om 10.00 uur bij Keizersdrôme om dan samen in Boerenoptocht naar de Noordkade te vertrekken. Kaarten kosten 12,50 euro voor volwassenen en 6,50 euro voor kinderen (vanaf 4 jaar) en zijn te koop bij het UITpunt op de Markt.

Jeugdboerenbruidspaar 2019

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen