Keldonks talent schittert tijdens de zittingsavonden van CS de Paplippels

Foto: CS de Paplippels

Afgelopen vrijdag en zaterdagavond, klokslag 19.30, startten de Paplippels hun veelbelovende programma. En ook dit jaar mogen we weer trots zijn op het aantal Keldonkse talenten welke ieder jaar weer op het podium staan. Het waren weer 2 fantastische avonden met op vrijdagavond de onthulling van Prins Geert en Prinses Ine.

De paplippels konden weer met trots een gevarieerd programma presenteren. De eigen meiden van Dance 2 enjoy hadden weer een aantal prachtige dansen verzorgd. Met als hoogtepunt de showdans van alle dansers en danseressen samen met als thema ‘American high school’. Elke jaar worden we weer verrast door een geweldig optreden.

De programmamakers lieten hun talenten zien tijdens een aflevering van Keldonk got Talent. Fantastische mimiek, goochelarij met de nieuwe Hans klok en dans waren de top acts van de show. Maar helaas, de jury was niet snel tevreden.

Niet tijdens een aflevering van Hollands got Talent, maar wat zeker wel een super talent is als je dit kunt. Een mooie uitvoering van Acrobatiekgroep Best. Deze 2 dames beeldden de relatie uit van een man en een vrouw op een wel heel ingewikkelde manier.

De 2 heren van Toneelvereniging Plankwerk speelden een mooi en leuk stuk als echte huispapa’s. Op het bankje in het parkje bespreken ze de perfecte toekomst voor hun 2 baby’s. Maar de trots van de papa’s is uiteindelijk te groot waardoor ze bekvechtend het podium verlieten.

De voetbaldames wilden ook tijdens Holland’s got Talent laten zien dat ze meer talent hebben als alleen voetbal. Het nieuwe trio L3 en een spannende goocheltruc komen ten tonele onder de kritische ogen van de jury. Het nieuwe tonproatersduo Kimberly en Britt bespreken de pikante roddels rondom de voetbalclub. En als topper presenteren ze een nieuwe versie van het welbekende ‘Carnaval in Paplippelland’!

De trubbeltrutten and friend zorgden weer voor een heel mooi stukje cabaret en zang over ‘Protesteren’, ‘Op TV’ en ‘Ik wil dansen’. Ook zongen ze een heel mooi danklied voor 4 Keldonkse vrijwilligers.

Margret en Sarina, als de dametjes Winnifred en Ellemijn, waren niet meer tevreden over bepaalden delen van hun lichaam. Deze moesten nodig vervangen worden.

Bende bè de Band vierde dit jaar hun 22-jarig jubileum. Speciaal daarvoor ze drie nummers in een nieuw jasje gestoken! Ook heel mooi gedaan.

CS de Paplippels

Cartel il Retro voert Prins af

Traditiegetrouw werd ook dit jaar de prins afgevoerd door zijn eigen buurt. De verwachtingen waren hoog want Buurt het Achtereind als Cartel ‘Il Retro’ hadden vooraf al heel Keldonk bezig gehouden met de posters waarop ‘het blauwe gaijes’ werd gezocht. Één van de maffialeden had zijn geld vergokt en was de baas geld schuldig. De enige manier om snel aan geld te komen was het gijzelen van de belangrijkste personen uit ‘Papspooncountry’. De oud-adjudant was niet goed genoeg en werd al snel afgevoerd tijdens een Russian Roulet. Met ex-prinses Linda kon een deel van de schuld afgelost worden. Uiteindelijk het pronkstuk, ex-prins Leon (filty animal), zou genoeg geld opbrengen als hij goed zou kunnen dansen voor in de club van the big boss. Maar helaas, niks was goed en ook ex-prins Leon werd neergeschoten. In een rouwstoet verlieten ze het podium. Een waardige afvoer!

Prins Geert en Prinses Ine

Tijdens de opvoer heette de pastoor alle medepaplippelianen een warm welkom. Hij hoopte dat vanavond de nieuwe prins zijn geheim zou komen opbiechten. Na verschillende personen in de biechtstoel gehad te hebben, kwam gelukkig ook de prins op de biechtstoel te zitten. Tijdens ‘hun’ prinsenlied kwamen Prins Geert en Prinses Ine tevoorschijn als nieuw prinsenpaar van Paplippelland!

Motto

Met als motto ‘Vul je kruik, vul je kan, we gaon er keihard tegenaon!’ belooft het weer een geweldige carnaval te worden!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen