Skunk Heren 1 overklast Aetos

De eerste wedstrijd na de winterstop moest Skunk aantreden tegen laagvlieger Aetos uit Arnhem. De bezoekers wilden graag stunten maar hadden buiten het begin van de vierde set om geen enkele kans om een punt mee terug te nemen.

Skunk liet vanaf het begin meteen zien waarom Skunk kampioenskandidaat is en Aetos laag in de ranglijst staat. Met een goede servicedruk konden de Veghelaren meteen op een 5-0 voorsprong komen. Enkele goede servicebeurten en weinig fouten zorgden voor winst in de eerste drie sets. De vierde set, waarin het laatste punt verdeeld wordt, ging het anders dan de vorige sets. De Servicedruk van Skunk zakte in en Aetos kon goed bijblijven tot 15-15, de Veghelse mannen zette op tijd was gas bij en zorgde er zo voor dat de volle 5 punten in Veghel blijven.

Setstanden

25-12, 25-13, 25-15, 25-21

Aankomende week volgt een lastige uitwedstrijd tegen VC landgraaf. Waar Skunk in Veghel gemakkelijk wist te winnen belooft dit komende zaterdag een spannende en belangrijke pot te worden. Om 18:30 wordt gespeeld in sporthal Baneberg in Landgraaf. Bij een overwinning blijft Skunk de koppositie behouden.