Organisatie Paaspop komt met bijna 45(!) nieuwe namen

Foto: Paaspop

In 45 jaar tientallen wereldacts zoals Hardwell en The Offspring. In 45 jaar meer dan één miljoen festivalbezoekers. En vandaag.. bijna 45 nieuwe namen die we aankondigen voor Paaspop 2019. Met daarbij nog eens vier nieuwe area’s. Are you ready?!

De Jeugd Van Tegenwoordig • De Staat • Kraantje Pappie, Bizzey • Ellen ten Damme • Hef • Jameszoo • Jarreau Vandal • Winne
4SHOBANGERS • Comeback Kid • Daddy Long Legs • DAISY • The Devil Makes Three • Dopebwoy • Ho99o9 • JoeyAK • MEROL • Nicole Atkins • Octave One live • Prime • ROD • Sandrien • SMP • Stahlzeit • Waxfiend
Aap uit de Mouw • Amartey • Amyl And The Sniffers • De Lievelings Dj’s van je Zusje • Drunken Dolly • Ellen Allien • Freddy K • Handrick • Jordymone9 • Lennart Wiehe • Mia More • Mike Krol • Nadia Struiwigh live • Poke • Resom • SJANNIES • SMP • Yonaka

Paaspop 2019: are you ready?!

In 45 jaar tientallen wereldacts zoals Hardwell en The Offspring. In 45 jaar meer dan één miljoen festivalbezoekers. En vandaag.. bijna 45 nieuwe namen die we aankondigen voor Paaspop 2019. Met daarbij nog eens vier nieuwe area’s. Are you ready?!NEW ACTS CONFIRMED:De Jeugd Van Tegenwoordig • De Staat • Kraantje PappieBizzey • Ellen ten Damme • Hef • Jameszoo • Jarreau Vandal • Winne4SHOBANGERS • Comeback Kid • Daddy Long Legs • DAISY • The Devil Makes Three • Dopebwoy • Ho99o9 • JoeyAK • MEROL • Nicole Atkins • Octave One live • Prime • ROD • Sandrien • SMP • Stahlzeit • WaxfiendAap uit de Mouw • Amartey • Amyl And The Sniffers • De Lievelings Dj's van je Zusje • Drunken Dolly • Ellen Allien • Freddy K • Handrick • Jordymone9 • Lennart Wiehe • Mia More • Mike Krol • Nadia Struiwigh live • Poke • Resom • SJANNIES • SMP • YonakaNEW AREA’S: Detroit • HERRIE MET GERRIE • Cosy Comedy Club • The LoveboatCheck de dagindelingen op onze website: www.paaspop.nl/programma/per-dagDe ticketverkoop start zaterdag 19 januari om 10:00 uur, tune alvast in: Paaspop 2019 (Official)

Geplaatst door Paaspop op Dinsdag 15 januari 2019

New Area’s

Detroit • HERRIE MET GERRIE • Cosy Comedy Club • The Loveboat

Paaspop

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden