Buffelrun komt met 1e Tribute Festival

Foto: Antoon Donkers | Organisatie Buffelrun

Nog voor de start van de kaartverkoop van de Buffelrun zijn al tickets verkrijgbaar voor het 1e Buffelrun Tribute Festival. Ter ere van de 5e editie van de Buffelrun is besloten om groot uit te pakken op vrijdag 16 augustus 2019.

Enkele jaren geleden kwam spontaan het idee om vanuit Door en Voor Boerdonk om te starten met een obstakelrun. Dit bleek een gouden zet want de Buffelrun is inmiddels wijd en zijd bekend in Brabant maar ook daar buiten.

Buffelrun

Tribute Festival

Om de 5e editie extra glans te geven zal op vrijdag 16 augustus 2019 vanaf 20.00 uur een Tribute Festival plaats gaan vinden. Op 2 podia zullen die avond 3 Tribute Bands optreden. Inmiddels zijn Abba, Doe Maar en Queen Tributes vastgelegd.

Crazy Little Things zijn 7 muzikale vrienden en echte Die Hards Fans van Queen en dat is ook te horen. De bombastische sound, het oog voor details en het ingenieus koorwerk verpakt in een spetterende liveshow. Met een diepe buiging naar Queen eert Crazy Little Things hun helden. En dan allemaal op vrijdag 16 augustus 2019.

Tickets

Zeker zijn van tickets? Ga naar www.buffelrun.nl en koop nu online je kaarten. In de voorverkoop kosten ze namelijk maar € 12,50 voor het hele festival. Aan de kassa straks € 15,00. Wacht daarom niet te lang!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen