Grote namen op Bierkade Festival

Foto: CHV Noordkade

De eerste namen van brouwerijen die deelnemen aan het Bierkadefestival in Veghel op zondagmiddag 3 februari zijn bekend en het zijn niet de minste! Daaronder buitenlanders als Mikkeller , Whiplash en Alefarm, maar ook De Molen, VandeOirsprong en La Trappe uit eigen land.

De Koekbouw op CHV Noorkade in Veghel is op zondag 3 februari het ‘walhalla’ voor alle echte bierliefhebbers. Je vindt er een 60 meter lange toog met heel veel ambachtelijke bieren op de fles, afkomstig van speciale brouwerijen uit binnen en buitenland. Daaronder een flink aantal exclusieve bieren die een echt bierhart sneller doet laten kloppen. Daarnaast biedt het Bierkadefestival een gevarieerd programma aan met lekkere live muziek en heerlijke bierbites. Daar wil je gewoon bij zijn.

Tickets

Een ticket kost in de voorverkoop slechts 11 euro. Daarvoor krijg je als bezoeker niet alleen toegang tot het gezelligste bierfestival op de mooiste locatie van Brabant, maar ook een proefglas en liefst twee bieren naar keuze. Toegang 18 jaar e.o. Bestel nu je tickets op https://www.ticketkantoor.nl/shop/bierkadefestival

Bierkade-Festival-896x318

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen