Opnieuw volledige winst Skunk Heren 1

Na 11 overwinningen op een rij speelde Skunk op papier een lastige uitwedstrijd tegen de nummer 4 uit de competitie VC Landgraaf. De spanning in de wedstrijd bleef echter uit want Skunk was heer en meester in het verre zuiden.

Tot 10-10 ging het gelijk op in de eerste set, er zat geen druk op de service van de Veghelaren en de aanval was te lief. Door een goede service serie wist Skunk echter een gaatje te slaan, de service van Landgraaf zakte wat in en door goede aanvallen werd de eerste set redelijk gemakkelijk binnengehaald.

Set twee begon Skunk zeer goed, servicedruk in combinatie met harde slimme aanvallen zorgden voor een voorsprong van 10-18. De Veghelaren dachten er echter al te zijn en leken wat gas terug te nemen. Hierdoor kwam de thuisploeg nagenoeg langszij, door een goede eindspurt was deze set echter toch een gemakkelijke prooi.

In set drie en vier leek Landgraaf de moed op te hebben gegeven, Landgraaf probeerde het zo nu en dan met een paar wisselspelers maar dit mocht niet baten. Duidelijke setstanden zorgden voor een gemakkelijke overwinning.

Setstanden

22-25, 20-25, 12-25, 17-25

Door deze overwinning blijft Skunk ruim aan kop met 5 punten voorsprong op concurrent Donki Sjot dat slechts twee wedstrijden verloor dit seizoen.

Volgende wedstrijd

Aankomende zaterdag speelt Skunk tegen de huidige nummer drie op de ranglijst; Volley Zuid uit Rotterdam. De wedstrijd wordt om 19.00 uur gespeeld in sporthal de Bunders.