Skunk Dames 1 pakt slechts één set tegen middenmoter Hajraa Dames 3

Zaterdag stond voor team Skunk Dames 1 de eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft op het programma tegen middenmoter Hajraa dames 3.

De Veghelse dames kende een slechte start en stonden snel al op een 3-0 achterstand. Dit had vooral te maken met de goede servicedruk van de tegenstander waar Skunk  geen antwoord op had. De punten konden niet afgemaakt worden en er werden steeds meer fouten gemaakt. De eerste set werd dan ook vrij eenvoudig gewonnen door Hajraa met 25-17.

In set twee probeerde de dames zich over het mindere spel van set één te zetten maar er was nog steeds geen antwoord op de servicedruk van Hajraa. Skunk stond lang op achterstand. Toch bleven de dames knokken en bij een stand van 17-13 kwam er een kantelpunt. De pass werd steeds beter gebracht en daardoor konden de aanvallers makkelijker scoren. De servicedruk van Skunk werd ook steeds hoger en zo kwamen de dames terug tot 19-19. Tegen het einde van set 2 werden er toch weer veel onnodige fouten gemaakt door de dames van Skunk waardoor de set met 25-22 naar de tegenstander ging.

In de derde set werd het goede spel van set twee meegenomen. Er werd goed geserveerd en de pass werd goed gebracht . De aanvallers scoorden makkelijk de punten en de middenblokkeerders maakten een aantal mooie killblocks. Het spelplezier kwam weer terug bij de dames van Skunk en zo werd de set met 15-25 binnen gehaald.

Set vier moest gewonnen worden om nog een vijfde set te kunnen spelen voor een overwinning. De dames van Hajraa wisselde haar goede spelers terug in het veld . De stand ging de gehele set gelijk op. Net als in set twee werden er tijdens de belangrijke punten fouten gemaakt en ging set vier naar Hajraa met 25-22 en was de nederlaag een feit.