Korfrakkers wint inhaalwedstrijd tegen Prinses Irene

Dinsdag 22 januari om 20.30 uur klonk het fluitsignaal voor het begin van de thuiswedstrijd van De Korfrakkers tegen Prinses Irene. Een wedstrijd die eerder dit seizoen, door problemen met de schotklok, gestaakt werd, werd gisteren in zijn geheel overgespeeld.

De dames uit Erp begonnen sterk. Pas in de 10e minuut, bij een stand van 6-0, vond Prinses Irene voor de eerste keer de korf. De Korfrakkers scoorden uit mooie aanvallen en de tegenstander had, vooral in het begin van de wedstrijd, moeite om aan te haken. Vlak voor rust kwam Prinses Irene regelmatig tot scoren, veelal uit afstandschoten. De ruststand gaf 16-10 aan in het voordeel van de ploeg uit Erp.

In de tweede helft begon het meer op een veldslag te lijken. Veel overtredingen en onrust aan beide kanten van het veld. De Korfrakkers kon, ondanks dat Prinses Irene in deze fase van de wedstrijd het betere van het spel had, de voorsprong vasthouden.Voor de korfballiefhebber was het heel jammer dat het aanvallende korfbalspel ondergeschikt werd.

De eindstand werd met een laatste afstandsschot van De Korfrakkers bepaald op 22-17. En dus bleven ook deze twee punten in Erp.