Toneelvereniging Plankwerk uit Keldonk brengt “In Catering” op de planken

Foto: Hans Rijkers | Toneelvereniging Plankwerk

Toneelvereniging Plankwerk uit Keldonk brengt op woensdag 27 maart om 19.30 uur en vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 maart om 20.00 uur het blijspel “In Catering” op de planken.

“In Catering” is een blijspel dat gaat over de rijkste familie van Keldonk. De familie organiseert een grootse receptie en hebben daarvoor een nieuw cateringbedrijf in de hand genomen wat wordt  geleid door Ed.

Ed is een man met 12 ambachten en 13 ongelukken, niet gehinderd door enige kennis van de cateringbranche, onbeschoft, ongemanierd, egocentrisch en wanhopig. Hij wordt geassisteerd door Fleur, die van een carrière als zangeres droomt  Twee verschillende werelden komen bij elkaar, wat garant staat voor hilarische ontwikkelingen.

Toneelvereniging-Plankwerk

Kaartverkoop

Kaarten aan deze voorstelling kosten in de voorverkoop € 5,- (aan de kassa € 7,50) Deze zijn te reserveren bij: Hans Rijkers [email protected] of 06 – 573 175 53.

De voorstelling vind plaats in sport en ontmoetingscentrum ’T Span aan de Kampweg 2 5469 EX in Keldonk en is een half uur voor aanvang van de voorstelling geopend.

Toneelvereniging-Plankwerk Toneelvereniging-Plankwerk

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen