Klanten in Veghel pakken mis op Chicken McNuggets bij McDonalds

Foto: Google Streetview

Sinds een aantal dagen pakken klanten van McDonalds in onze gemeente mis op Chicken McNuggets. Voor velen een teleurstelling, maar wij hebben goed nieuws!

Vanaf woensdag verwacht McDonalds haar klanten weer blij te kunnen maken met de Chicken McNuggets.

Op onze vraag aan McDonalds waarom deze lekkernij niet verkrijgbaar is, kregen wij onderstaande reaktie.

Helaas zijn onze Chicken McNuggets uitverkocht bij ongeveer een derde van onze restaurants. We vinden dit heel vervelend en hopen onze gasten blij te maken met een alternatief (Chicken) product. We zorgen ervoor dat de Chicken McNuggets zo snel mogelijk weer op voorraad zijn. Dat zal vanaf woensdag zeker weer het geval zijn.

De Chicken McNuggets zijn tijdelijk uitverkocht omdat we uit voorzorg een bepaalde partij niet laten leveren aan onze restaurants. Wij kunnen door een niet goed functionerend onderdeel in het productieproces van een leverancier, niet geheel uitsluiten dat er productvreemde stukjes in deze partij nuggets zitten. Kwaliteit en voedselveiligheid gaan voor alles.

Gasten die gisteren en vandaag en daarna Chicken McNuggets bij ons eten hoeven zich geen zorgen te maken. Dat zijn de McNuggets van de kwaliteit zoals je die van ons mag verwachten.

Dus: nog even geduld a.u.b.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen