Eerste aflevering VOER in Bibliotheek Veghel

Foto: Annelies van Uden | Bibliotheken Meierijstad

VOER is een onregelmatig verschijnende talkshow, met bijzondere gasten die praten over verschillende onderwerpen. VOER geeft een podium aan het kleine en bijzondere én kijkt verder; VOER is ‘food for thought’. De eerste editie is op zondagochtend 10 maart in Bibliotheek Veghel.

‘VOER is nieuw’, vertelt Natasja de Groot van Bibliotheek Veghel, die de talkshow presenteert met Willem Wouters. ‘Het is een soort praatprogramma met muziek, poëzie, beeld, een quiz: een heel gevarieerd geheel. We organiseren VOER samen met Phoenix en regisseur Rick Hooijberg. We nodigen steeds drie gasten uit, maar we maken vooraf niet bekend wie dat zijn. Je moet er gewoon bij zijn!’

Het overkoepelende thema van de eerste aflevering van VOER is ‘Taal’. Wie meer wil weten dan dat, schuift op 10 maart tussen 11.00 en 12.30 uur aan in Bibliotheek Veghel. Brownies & downieS verkoopt lekkere koffie. De toegang is gratis.

Reacties