Tuinenfestival Veghels Buiten zoekt artiesten

Foto: Gemeente Meierijstad

Op zondagmiddag 7 juli 2019 organiseert de gemeente Meierijstad weer het Tuinenfestival Veghels Buiten! Voor dit bijzondere culturele festival in het woongebied Veghels Buiten is de gemeente nog op zoek naar enthousiaste amateur artiesten uit Veghel en omgeving.

Het Tuinenfestival is een kleinschalig cultureel festival in de openlucht. In verschillende tuinen en erven van bewoners van Veghels Buiten zijn gratis optredens van amateur artiesten uit Veghel en omgeving, zoals zangers en zangeressen, bandjes, koren, toneel, ballet, verteller e.d. De artiesten treden 2-3 keer op, telkens een half uur, volgens een bepaald programma. De bezoekers wandelen of fietsen langs de route naar de deelnemende tuinen en erven, en genieten in elke tuin/erf van een ander optreden. Ze mogen zelf eventueel stoelen meenemen en hapjes en drankjes. Ook in het kunstwerk De Groene Ontmoeting zullen artiesten optreden. Het festival wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Het eerste Tuinenfestival in 2017 was een groot succes, met 18 tuinen, 26 artiesten en honderden bezoekers.

Artiesten gezocht

Het Tuinenfestival Veghels Buiten wil amateur artiesten uit Veghel en omgeving een podium bieden. Van smartlap tot klassiek en van kindertheater tot poëzie, alles kan en mag. Artiesten die het leuk vinden om op zondagmiddag 7 juli op te treden in een bijzondere omgeving, kunnen zich aanmelden via de website van Veghels Buiten. Ook bewoners van Veghels Buiten die hun tuin of erf ter beschikking willen stellen kunnen zich aanmelden via de website. Zij krijgen hierover ook een brief van de gemeente.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen