112

Brandweer Veghel opgeroepen voor woningbrand

Foto:

De brandweer van Veghel moest maandagavond omstreeks 21.10 uur in actie komen voor een woningbrand aan de Margrietstraat aldaar.

Ter plaatse bleek een pan nog op het vuur te staan en daardoor ging de rookmelder af. De bewoners waren op dat moment niet thuis. De politie was snel ter plaatse, de brandweer was er niet veel later. Om zich toegang tot de woning te verschaffen hebben ze een raam ingeslagen.

De brandweer heeft vervolgens snel het gas uitgezet en daarna de woning geventileerd. Op dat moment kwamen de bewoners thuis. Zij werden opgevangen door de politie. Salvage zal ter plaatse komen voor het opnemen en de afwikkeling van de schade.

18-02-2019-Woningbrand-Veghel-01

18-02-2019-Woningbrand-Veghel-03

18-02-2019-Woningbrand-Veghel-04

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden