Carnaval vier je bij café – zaal D’n Brouwer in Mariaheide

Foto: Café D'n Brouwer Mariaheide

Café D’n Brouwer in Mariaheide heeft dit jaar weer een leuk en gevarieerd programma met carnaval.

Vrijdagavond is het café vanaf 18.00 uur open voor “Poar Uurkes Vooraf”. Gezellig indrinken en een feestje bouwen voor degene die staan te popelen om carnaval te vieren. Tevens wordt er die avond in de zaal een Keeztoernooi georganiseerd. Iedereen kan hier aan meedoen en opgeven doe je via: [email protected]. Kosten zijn € 10,- per koppel.

Café D'n Brouwer

Zaterdag 2 maart

Op de zaterdagavond is er in de zaal vanaf 19.00 uur een Country & Line Dance Avond met live muziek van het duo Ted & Helen, de entree is € 2,50. In het café wordt vanaf 20.45 uur de wedstrijd Excelsior – PSV uitgezonden op de grote T.V. voor en na de wedstrijd is er volop feest.

Café D'n Brouwer

Zondag 3 maart

Zondag wordt er om 12.00 uur verzameld om gezamenlijk met een grote bus naar de optocht te gaan in Veghel, dit wordt samen met de Heikrikkels georganiseerd. Vanaf 15.00 uur is er een Groots Carnavalsfeest met de muziek van D.J. Leo en een optreden van zanger Olaf.

Café D'n Brouwer

Maandag 4 maart

Op maandag is er vanaf 10.30 uur Kindermatinee met een ballonclown die 3 uur ballonnen komt draaien voor de kinders, verder is het deze middag kinderdisco voor de kinders en prijsuitreiking van de kleurplatenwedstrijd. Vanaf 18.00 uur is er live muziek met als thema ‘Goud van Oud’ van de ‘Band zonder Henk’. Zij spelen muziek uit de jaren 60, 70 en 80. Verkleed je als hippie of swing je de pan uit en gooi je je heupen los op de dansvloer, dan maak je kans op een nieuwe gitaar.

Café D'n Brouwer

Dinsdag 5 maart

Dinsdag vindt de optocht plaats die wordt georganiseerd door C.S. de Heikrikkels. Ook deze middag zal D.J. Leo de muziek verzorgen. Na de krikkel verbranding om 20.00 uur op het Dobbelsteenplein gaat het feestje nog even door en zenden we de wedstrijd Real Madrid – Ajax uit op de grote T.V.

Op zondag, maandag en dinsdag is er een snackwagen aanwezig.

Alle dagen is er gratis entree tenzij anders vermeld, een aparte speelhoek voor de kinderen en zijn er springkussens aanwezig. Ook is er gratis ranja voor de kinderen.

Café D'n Brouwer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen