Toneelvereniging Eerde brengt ‘Op blote voeten in het park’ op de planken

Foto: Toneelvereniging-Eerde

Gemiddeld twee keer per jaar voert Toneelvereniging Eerde een toneelstuk op. Deze club bestaat uit een jeugd-groep en een volwassenen-groep.

Op zaterdag 16, zondag 17 en maandag 18 maart a.s. staan zij met het stuk ‘Op blote voeten in het park’ op de bühne van Gemeenschapshuis ‘De Brink’ in Eerde.

‘Op blote voeten in het park’

Suus en Paul zijn pas getrouwd, zitten middenin de wittebroodsweken, en zijn nog hevig verliefd.
Ze gaan wonen in een appartementencomplex op de zesde verdieping en zijn ervan overtuigd dat het gaat lukken, en kunnen niet wachten om er samen er iets  geweldigs van te maken.

Vooral Suus ziet het helemaal zitten en Paul is druk bezig met zijn carrière als advocaat, Suus is spontaan en impulsief, Paul is wat meer behoudend.

Gaat het wel goed met deze twee uiteenlopende karakters? Met een bovenbuurman die een echte levensgenieter is, en de moeder van Suus die haar dochter nog niet kan loslaten? De pakketbezorger heeft het er maar druk mee.. En dan zijn er ook nog 2 klusjesmannen die te pas en te onpas binnen komen lopen..

Dit alles leidt tot vele komische en hilarische situaties in dit blijspel. Houdt dit huwelijk stand?

Toneelvereniging Eerde

Op blote voeten in het park is een blijspel van de Amerikaanse schrijver Neil Simon en is een van bekendste toneelstukken wat  meerdere keren verfilmd is.  Het was een groot succes op Broadway als toneelstuk.

Een blijspel met onverwachte wendingen en confrontaties, maar ook erg herkenbare situaties voor vele van ons in het dagelijks leven.

Kaarten

Kaarten voor deze voorstelling zijn te reserveren via www.toneeleerde.nl

Toneelvereniging Eerde

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen