MotorKledingCenter opent vijfde filiaal in Veghel

Foto: Stan Pittens

Vandaag opende MotorKledingCenter de deuren van haar vijfde filiaal in Veghel. Een zaak waarin motorrijden centraal staat. Een geheel nieuwe ervaring in de vorm van een MotorKledingCenter Boutique waarmee een knussere setting is neergezet. Het 1000m2 winkeloppervlak, ingericht met shop-in-shops van toonaangevende merken, laat de motorrijder zich thuis voelen.

Anders dan gebruikelijk voor MotorKledingCenter is de winkel in Veghel gesitueerd in het stadscentrum, in een monumentaal pand aan de Molenstraat. Te midden van gezellige terrasjes is de winkel met de motor en auto bereikbaar. Het privéparkeerterrein zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid, maakt het verwelkomen van groepen motorrijders mogelijk en biedt mogelijkheden tot het organiseren van evenementen.

Eenmaal in de winkel worden de nieuwste collecties van topmerken gepresenteerd, in uiteenlopende prijsklassen waardoor zowel de beginnend als doorgewinterde motorrijder kan slagen. Zeven dagen per week is de winkel in Veghel geopend met een koopavond op de vrijdagavond. De specialisten met een passie voor motorrijden staan klaar voor persoonlijke begeleiding en advies bij het
samenstellen van de motoruitrusting.

Met kortingen en een gratis worstenbroodje verwelkomen zij motorrijders uit de gehele regio.

Over MotorKledingCenter

MotorKledingCenter is de grootste motorkledingspecialist van de Benelux met superstores en een uitgebreide webshop in Nederland en België. In 2006 begonnen in Hazerswoude en nog altijd een familiebedrijf. Naast de nieuwe winkel in Veghel is het bedrijf gevestigd in Hazerswoude, Tilburg, Zutphen en Zemst (België).

09-03-2019-Opening-MotorKledingCenter-Veghel-004

09-03-2019-Opening-MotorKledingCenter-Veghel-002

09-03-2019-Opening-MotorKledingCenter-Veghel-003

09-03-2019-Opening-MotorKledingCenter-Veghel-005

09-03-2019-Opening-MotorKledingCenter-Veghel-006

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen