Zorg en Welzijn Keldonk en NL DOET in de mix

Foto: Hans Rijkers | Zorg & Welzijn Keldonk

Een titel die in een paar woorden de vrijdagmorgen van 15 maart in ’t Span omschrijft. De voorbereidingen op een feestje i.v.m. het vijf jarig bestaan van Zorg en Welzijn Keldonk werd een mooie cocktail van mensen, doelen, en contacten leggen.

Want wat was het een gezellige boel en wat deed iedereen zijn best met het knutselen van verwijsbordjes, vlaggetjes, slingers en bloemetjes. Het was een bijzondere mix van kleuren, ideeën, en bijzonder om te zien hoe ieder op zich zijn creatie vorm geeft. Zo gaf Harrie van de Biggelaar vorm aan zijn creatie de serveerwagen die we in ’t Span gaan gebruiken. Deze is nog niet helemaal af, maar is nu al mooi door de mix van de verschillende houtlijnen.

Even zo groot was de mix van de aanwezigen. Kinderen vanaf 2 jaar oud, ouders, opa’s en oma’s en natuurlijk de leraressen van de Antoniusschool. Zij hadden vandaag een landelijke stakingsdag, maar wilde vandaag graag wat terug doen voor de gemeenschap. En hadden daarom besloten om mee te helpen bij NL doet en “staken” hun handen uit mauwen bij NL Doet rond 12 uur bij ’t Eetpunt Keldonk. Fijn ook dat ouders deze actie ondersteunde door aanwezig te zijn. Want uiteindelijk draait ’t om meer handen op school zodat de kinderen meer aandacht krijgen en leraren en leraressen een betere waardering voor het werk dat ze doen. Misschien maar eens een bloemetje mee naar school nemen of wat lekkers. Gevoel van waardering doet wonderen.

Handen kwamen we vanmorgen niet te kort, maar handen hebben we ook in de toekomst nodig om bergen te blijven beklimmen. Samen kunnen we veel, zelfs in de mix. Pak die hand en ga mee in de mix.

Zorg en Welzijn Keldonk bedankt iedereen voor zijn of haar inzet, voor ons was het een feestje door jullie enthousiasme.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen