Skunk Dames 1 niet opgewassen tegen koploper Livoc

Foto: Skunk

In eem bomvolle sporthal in Veghel met een geweldige sfeer werd de topper in de eerste klasse, Skunk Dames 1 tegen Livoc Dames 1 uit Liessel gespeeld.

Door een goede servicedruk van Skunk in de eerste set liepen ze uit naar een 8-3 voorsprong. Livoc gaf daarna goed weerstand. Het verschil bleef echter positief aan de kant van Skunk en door een blijvende servicedruk en volle concentratie werd de eerste set binnengehaald met met 25-19! In de tweede set zette Livoc er een tandje bij en dat werd Skunk te veel. Persoonlijke fouten en een onvoldoende servicedruk zorgde voor achterstand. Skunk kon zich nog herpakken maar dit was te laat. De set werd verloren met 23-25. De derde set was eigenlijk een kopie van de tweede set. Time outs hielpen niet en met de sterke service beurten van Livoc hadden de dames van Skunk geen antwoord. Skunk verloor deze set met 21-25. Dan maar de 4e set winnen om er een vijfsetter van te maken. In het begin van de set werd de spanning erin gehouden en liep de stand gelijk op. Er ontstonden lange rally’s en de servicedruk werd weer opgevoerd. Halverwege de set sloeg het echter om. Door persoonlijke fouten van de Veghelse kant, kon Livoc weer beter in zijn spel komen.  Uiteindelijk trokken de meiden uit Liessel dan ook aan het langste eind en werd de set door Livoc gewonnen met 20-25.

Setstanden

25-19, 23-25, 21-25, 20-25

Livoc blijft domineren op de eerste plek en Skunk op de tweede plek. De komende twee, drie wedstrijden kan allesbepalend zijn voor de uiteindelijke top 3. Skunk draait nog steeds meer voor een plek in deze top 3.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen