Nationale Deukendag bij Autoschade Hurkmans in Veghel

Foto: meierijstad.nieuws.nl

FOCWA Schadeherstel, de brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven, organiseert op zaterdag 13 april 2019 de Nationale Deukendag, samen met andere schadeherstelbedrijven verspreid door Nederland. Autoschade Hurkmans, Eisenhowerweg 29 in Veghel is zo’n FOCWA schadeherstelbedrijf bij u in de buurt.

Op die dag kunt u één of meerdere schades aan uw voertuig bij dit bedrijf laten inspecteren en taxeren. Vervolgens maakt Autoschade Hurkmans met u een afspraak om uw schade(s) veilig en kwalitatief te herstellen. Kom dus langs op de Nationale Deukendag. Autoschade Hurkmans heeft namelijk ook een speciale aanbieding voor u!

Hurkmans-Autoschade-02

Speciale actie voor bezoekers Nationale Deukendag

Tijdens de Nationale Deukendag mag elke consument die in het bezit is van een auto, het eerste kleine deukje laten herstellen tegen een speciaal tarief van slechts 35 euro. Voorwaarde is dat dit deukje niet groter is dan een 2 euro muntstuk en dat er geen sprake is van lakschade. De actievoorwaarden en een overzicht van alle deelnemende bedrijven zijn te downloaden op www.focwa-autoschade.nl/deukendag2019.

Autoschade-Hurkmans-B.V..adres_

Waarom een FOCWA schadeherstelbedrijf?

Bij een FOCWA schadeherstelbedrijf zoals Autoschade Hurkmans bent u verzekerd van kwaliteit, veiligheid en vakmanschap. De deelnemende FOCWA bedrijven zijn gespecialiseerd in licht technisch schadeherstelwerkzaamheden, bestaande uit alternatieve reparatiemethoden als spotrepair, uitdeuken zonder spuiten en interieurherstel. Na herstel is uw auto weer als nieuw, zonder in de werkplaats of de spuitcabine te zijn geweest. Sterker nog, als u wilt, komen de specialisten naar ú toe en wordt de schade ter plaatse gerepareerd.

Wilt u weten wat Autoschade Hurkmans aan dat deukje in uw auto kan doen? Kom dan op zaterdag 13 april tussen 09.00 en 14.00 uur langs bij Autoschade Hurkmans, Eisenhowerweg 29 in Veghel!

'

Reacties

article
20589
Nationale Deukendag bij Autoschade Hurkmans in Veghel
FOCWA Schadeherstel, de brancheorganisatie voor schadeherstelbedrijven, organiseert op zaterdag 13 april 2019 de Nationale Deukendag,
https://meierijstad.nieuws.nl/2019/03/27/nationale-deukendag-bij-autoschade-hurkmans-in-veghel/
2019-03-27T16:07:13+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2019/03/27160128/Hurkmans-autoschade-896x504.png
Autoschade Hurkmans, FOCWA, Nationale Deukendag
Nieuws, Zakelijk