Skunk on the Beach 22-23 juni

Foto: VV Skunk

Skunk on the Beach: het leukste beachvolleybaltoernooi van Veghel en omstreken, georganiseerd door VV Skunk. Dit jaar is het feest want ze vieren het eerste lustrum!

Op zaterdag wordt er prestatief gevolleybald, door zowel mannen als vrouwen, met als afsluiting een barbecue en een drankje. Op zondag staat er voor de CMV-, ABC-jeugd en recreatieve (mix) teams een gezellig toernooi op het programma. Volleybalervaring is voor de recreatieve (mix) teams niet nodig! Alle reden om mee te doen dus. Regelen jullie een team en schrijf je in, dan zorgen zij voor de rest!

Programma

Zaterdag 22 juni

De 1e dag van Skunk on the Beach staat in het teken van een prestatief toernooi voor senioren dames- en herenteams: 2×2 hoog (divisie t/m promotieklasse) en 2×2 midden (1e t/m 3e klasse).
Welke teams worden op het eind van de dag gekroond tot Kings/Queens of the Skunk Beach?
Vanaf het zonnige beachterras zijn de spannende wedstrijden te bewonderen onder het genot van een koel drankje. De dag wordt afgesloten met een overheerlijke en super gezellige barbecue. Deze barbecue is voor iedereen toegankelijk! Ook als toeschouwer kun je natuurlijk deelnemen aan de Skunk barbecue.

Zondag 23 juni

De 2e dag van Skunk on the Beach bestaat uit 3 toernooien:

Prestatief A-B-C jeugd
Stel voor het A-B-C toernooi (12-18 jaar) een beach dreamteam samen van 3 personen en steel de show op het zand! Geef bij de inschrijving aan of je op niveau A, B of C wilt spelen.

CMV on the Beach
Ook aan de allerjongsten is gedacht. Speciaal voor jeugd tot 12 jaar wordt in de ochtend een uniek CMV on the Beach toernooi georganiseerd. Je speelt in teams van 2 spelers. Je kunt je als team opgeven, maar je kunt je ook individueel opgeven. Je wordt dan ingedeeld in teams van je eigen CMV-niveau.

Recreatief senioren
Volleybalervaring is bij het recreatieve toernooi geen vereiste. Sprokkel met collega’s, familie of vrienden een supergaaf mix-team (4×4) bij elkaar en doe mee aan hét beachvolleybaltoernooi. Tussen de wedstrijden door krijg je de kans om te genieten van een koel drankje op het terras of te loungen op het zand.

 

Klik op deze link om je in te schrijven

Skunk-on-the-Beach

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen