Podiumzaal in ’t Spectrum in Schijndel officieel geopend

Foto: Stan Pittens

Vrijdagavond opende burgemeester Van Rooij van Meierijstad de Podiumzaal in ’t Spectrum in Schijndel. De presentatie van deze avond was in handen van Christel de Laat. De Podiumzaal geeft talent in Meierijstad de ruimte om zich te presenteren aan een groot publiek. Maar niet alleen talent, ook gerenommeerde artiesten maken hun opwachting in Schijndel. Eén van hen stond er vanavond al. Christel de Laat zal tijdens het huidige theaterseizoen een optreden verzorgen in de nieuw geopende zaal.

Met muziek, musical en ballet werd een voorproefje gegeven van al wat mogelijk is in Schijndel. Maar het heeft wel een tijdje geduurd alvorens men dit podium kon betreden. Jaren van vergaderen, plannen uitwerken, tekeningen maken én weer van tafel vegen, de voormalige gemeente Schijndel kon maar geen beslissing nemen waar het nieuwe cultuurpodium moest komen. Maar nu is het er dan! “Een mooie aanvulling op datgene wat we al hebben in Meierijstad”, aldus wethouder Menno Roozendaal.

05-04-2019 Opening Podiumzaal Schijndel

05-04-2019 Opening Podiumzaal Schijndel

05-04-2019 Opening Podiumzaal Schijndel

05-04-2019 Opening Podiumzaal Schijndel

05-04-2019 Opening Podiumzaal Schijndel

Met het doorknippen van een gigantisch lint door de burgemeester van Meierijstad, de heer Van Rooij, was de Podiumzaal officieel geopend. Op het lint stonden afbeeldingen van vele persberichten omtrent alle plannen die gedurende vele jaren gepresenteerd werden door de voormalige gemeente Schijndel.

05-04-2019 Opening Podiumzaal Schijndel

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden