Skunk Dames 1 stelt een plek bij de promotiewedstrijden veilig door overwinning op Peter Peters/TSR dames 1

Foto: Skunk

Zaterdag 6 april stond er in Schaijk een belangrijke wedstrijd op het programma voor Skunk dames 1. Een 3-1 winst tegen de nummer 7 op de ranglijst, Peter Peters/TSR dames 1, was voldoende om de tweede plaats en daarmee ook een plek bij de promotiewedstrijden veilig te stellen.

In de eerste set werd er goed gestart door Skunk. Peter/Peters gaf echter veel tegengas en door een aantal goede services en aanvallen van de thuisspelende ploeg, moest Skunk vechten voor elk punt. Skunk was zelf echter ook goed op dreef waardoord de set werd gewonnen met 22-25.

De tweede set werd slecht gestart door Skunk. Veel persoonlijke fouten zorgde in het begin van de set voor een grote achterstand. Door een aantal goede servicebeurten kwam Skunk weer bij waardoor de stand gelijk op liep halverwege de set. Helaas wist Skunk het foutenpercentage niet voldoende omlaag te brengen om de set binnen te slepen. Deze set werd dan ook verloren met 25-21.

In de derde set veranderde het spelbeeld compleet. Skunk was overduidelijk de bovenliggende partij. Vastberaden om de tweede set goed te maken, werd er vol focus en overtuiging gespeeld waardoor Peter/Peters niks te vertellen had. Deze set werd dan ook overtuigend gewonnen met 14-25.

In set 4 werd net als in set 3 sterk gestart. Helaas begon het foutenpercentage halverwege de set weer op te lopen waardoor Peter/Peters goed bij kon blijven. Skunk was echter vastberaden om vier punten mee naar huis te nemen en de set werd dan ook binnengesleept met 22-25.

Setstanden

22-25, 25-21, 14-25, 22-25

Volgende week treedt Skunk in de laatste wedstrijd van het seizoen aan tegen de nummer 3 op de ranglijst, Ledub dames 3. Om 16:30 uur wordt er gespeeld in sporthal de Bunders in Veghel. Door de 3-1 winst van afgelopen zaterdag is Skunk echter al zeker van de tweede plaats.

 

Reacties