Vrijheidsmaaltijd in Veghel

Foto: Bibliotheek Meierijstad

Bibliotheek Meierijstad organiseert, in het kader van 75 jaar bevrijding, op zondag 5 mei een Vrijheidsmaaltijd op de Markt in Veghel. Van 16.00 tot 19.00 uur genieten 150 genodigden samen van een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Binnenkort ontvangen zij hiervoor een uitnodiging.

De bibliotheek werkt samen met de Sligro en de ondernemers aan de Markt. Voor tijdens en na de maaltijd horen de gasten verhalen over de vrijheid en zijn er ook ludieke tafeldames en muziek van het koor Love4Music. Ze gaan samen in gesprek over de foto’s van Johan van Eerd en de teksten van Heemkundekring Vehchele die op de tafels liggen.

Wilt u ook bij deze maaltijd zijn? Stuur dan een bericht met de reden waarom u echt bij de vrijheidsmaaltijd wilt zijn naar [email protected].

Vrijheidsmaaltijd

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden