Reünie Sociéteit ’t Karrewiel

Foto: Gijs v.d. Broek & Ton van Herwaarden

Op zondag 14 april 2019 vond in café Fellows and Friends op de Markt in Veghel de reünie plaats van Sociéteit ’t Karrewiel. Eind jaren ’60, begin jaren ’70 de ontmoetingsplek voor de jeugd van Veghel en omstreken.

Om 15.00 uur kwamen de eerste oud-leden aan en binnen een half uur was het ‘oude jongens krentenbrood’. Herinneringen werden opgehaald en de termen “wie was dat ook alweer” en “oh ja, nou weet ik het weer” werden vele malen gehoord. Het was dan ook voor velen meer dan 40(!) jaar dat ze elkaar gezien hadden.

Reunie 't Karrewiel

Een oud-soos bezoekster kwam zelfs helemaal uit Spanje gereden om hierbij aanwezig te zijn. Helaas kwam zij pas om 19.30 uur binnen, en was degene die al vanaf 15.00 uur op haar had staan wachten al vertrokken, Jammer Peter!

Ook de diskjockeys van het wereldrecord ’36 uur Beatles draaien’ in 1972, Ton Lunenburg en Ben Schilder gaven acte de presence. Men genoot van de foto’s en fimpjes van vroeger zoals van een feest in trouwkostuum op 18 december 1976 en wat te denken van de carnavalsoptocht in 1972. Destijds op beeld vastgelegd door Harry Sondag.

Reunie-t-Karrewiel-01 Reunie-t-Karrewiel-02

Speciaal optreden

Peter van Doorn zong zondagmiddag nog even een stukje ‘Gloria’ van Them.

Een grote groep van zo’n 30 personen is ‘s-avonds nog gaan eten bij Montimar. Op deze locatie was vanaf eind 1971 Sociéteit ’t Karrewiel gehuisvest. Om 20.00 uur was zowat iedereen vertrokken en werd er door de organisatoren nog even na geborreld. Voor hen was alles naar volle tevredenheid verlopen.

Vervolg

Velen vroegen om het volgend jaar weer te organiseren en dan een betere publiciteit te realiseren, zodat velen, die het te laat of niet wisten, ook kunnen komen en genieten van de oude tijd. De organisatie kan dan maar één conclusie trekken:

 

TOT VOLGEND JAAR!!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen