Wordt Krystel uit Veghel dé opruimvlogger van Nederland

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Krystel Masuger uit Veghel is één van de zes genomineerden voor de titel van Opruimvlogger van Nederland waarnaar de redactie van Libelle TV op zoek is. De deelneemsters mochten in een 2 minuten-vlog hun briljante opruimtips doorgeven.Is jouw huis helemaal tot in de puntjes georganiseerd? Is je kledingkast een oase van rust? En weet jij in no time door je fantastische opruimvaardigheden alles direct in huis te vinden? Dan zoekt Libelle TV jou”, zo liet het damesweekblad weten.

Dat was een kolfje naar de hand van Krystel die het afgelopen jaar onder de naam By Koko haar eigen bedrijf in professioneel organising oprichtte en daarmee, naar eigen zeggen, al veel mensen geholpen heeft. Zelfs de Brabantse cabaretier Theo Maassen en kickbokser Rico Verhoeven deden al een beroep op haar.  In haar vlog, die te zien is via: www.libelletv.nl/vlog/opruimvlogger/selectie-opruimvlogger toont de Veghelse personal organiser haar keukenkast waarin alles geordend in manden ligt die voorzien zijn van diverse soorten labels. “Hetzelfde systeem kan volgens Krystel ook gebruikt worden voor het opruimen van bijvoorbeeld was,- kleding- en andere ruimten. Wat ook allemaal te zien is op haar eigen website www.by-koko.nl

Stemmen

Voor Krystel Masuger is het nog tot eind mei afwachten of de ingestuurde vlog de hoofdprijs van € 1.000,- oplevert. Tijdens de Libelle Zomerweek van 23 tot en met 29 mei wordt de Opruimervlogger van Nederland bekendgemaakt. Tot die tijd kan iedereen via de website van Libelletv zijn of haar stem op Krystels idee uitbrengen.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen