Muzikale talenten Fioretti en Zwijsen College op het podium van Theater De Blauwe Kei tijdens ‘Come Together 2.0’

Foto: Stan Pittens

Na een geweldige mooi en geslaagde eerste voorstelling in 2018 stonden leerlingen en leerkrachten van het Fioretti College en Zwijsen College vanavond opnieuw op het podium van Theater De Blauwe Kei in Veghel.

Dat er veel muzikaal talent op beide scholen rondloopt bleek afgelopen jaar tijdens Come Together 1.0. Van brugklassers tot examenleerlingen, bijna allemaal met muziek in hun pakket, waren zeer enthousiast om hun pure passie aan een breed publiek te presenteren. Ook vanavond weer!

De avond startte met een nummer van The Beatles. En natuurlijk was dat ‘Come Together’, gespeeld door een band gevormd door docenten en een koor met leerlingen van beide scholen. Verder kon het publiek genieten van klassiekers als ‘Crazy little thing called love’ van Queen, ‘Imagine’ van John Lennon, maar ook hedendaagse nummers passeerden de revue zoals ‘Het duurt te lang’ van Davina Michelle.

Ook tijdens deze editie was Theater De Blauwe Kei weer goed gevuld en kunnen leerkrachten en leerlingen terugkijken op een bijzonder geslaagde avond.

Come-Together-01

Come-Together-02

Come-Together-03

Come-Together-04

Come-Together-05

Come-Together-06

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen