Leerlingen Zwijsen College, onderdeel uitmakend van Team Rembrandts, wereldkampioen in robotwedstrijd

Foto: Fontys

Team Rembrandts, een team bestaande uit studenten van Fontys Universiteit Eindhoven, aangevuld met studenten van het Zwijsen College uit Veghel en het Heerbeeck College uit Best heeft dit weekend de finale gewonnen van het Wereld Kampioenschap voor robots. Zij zijn het eerste Europese team wat deze prijs in de wacht sleept.

Tijdens deze jaarlijkse wedstrijd ontwikkelt elk team een robot die verschillende opdrachten moet uitvoeren tijdens de FRC (First Robotics Competition). Zes weken geleden plaatste dit team zich tijdens regionale wedstrijden in de Verenigde Staten voor de finale, dit weekend in Detroit.

Maandag 29 april keren de studenten, met bokaal, weer terug in Nederland.

Team-Rembrandts

Reacties

Cookieinstellingen