Dewy Lo-A-Njoe Sporter van het Jaar in de gemeente Meierijstad

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Nadat maandagmiddag de jongere sporters in het zonnetje werden gezet voor hun prestaties in 2018, was het maandagavond de beurt aan de volwassen sporters, tijdens het eerste Sportgala Meierijstad in Schijndel.

De titel van Sporter van het Jaar ging dit jaar naar Dewy Lo-A-Njoe uit Sint-Oedenrode. Deze Rooise judoka met een kansrijke sportcarrière, heeft nu al diverse nationale en internationale titels op haar naam staan.

Het G-team van basketbalvereniging Attacus werd gekozen als Sportploeg met een beperking. In de categorie Sporter met een beperking ging de prijs dit jaar naar rolstoelbiljartster Rachel Venrooij, een doorzetter binnen de mannen-wereld van het biljarten getuige een 3e plaats op het Nederlands Kampioenschap in 2018. Het team van Rhode 1 werd gekozen als winnaar in de categorie Sportploeg van het Jaar en Jeroen Höppener won zelfs twee prijzen. Hij werd winnaar in de categorie Vrijwiliiger van het Jaar en won de Publieksprijs.

Het eerste Sportgala van de gemeente Meierijstad, met ‘s-middags aandacht voor de jeugd en ‘s-avonds voor de volwassenen mag als geslaagd beschouwd worden. De presentatie was in handen van Bas Muijs.

 

'

Reacties

article
21294
Dewy Lo-A-Njoe Sporter van het Jaar in de gemeente Meierijstad
Nadat maandagmiddag de jongere sporters in het zonnetje werden gezet voor hun prestaties in 2018,
https://meierijstad.nieuws.nl/2019/04/30/dewy-lo-a-njoe-sporter-van-het-jaar-in-de-gemeente-meierijstad/
2019-04-30T00:33:00+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2018/03/13131625/Medailles-Sportawards-e1554141823514.jpg
Sportgala Meierijstad
Nieuws, Sport