Sligro neemt moederbedrijf van De Kweker over

Foto: Sligro Food Group

Sligro Food Group N.V., gevestigd te Veghel en VRC Holding B.V., gevestigd te Amsterdam, delen mede dat verwacht mag worden dat overeenstemming zal worden bereikt over de overname van de aandelen van Exploitatiemaatschappij Wheere B.V. door Sligro Food Group Nederland B.V. Onderdeel hiervan zijn de activiteiten van Vroegop Ruhe & Co B.V., bestaande uit levensmiddelen-groothandel De Kweker, Vroegop AGF en transportbedrijf L.A.J. Duncker.

Levensmiddelengroothandel De Kweker is met een zelfbedieningsgroothandel gevestigd op het Food Center Amsterdam
(‘de groothandelsmarkt’) en richt zich voornamelijk op de restauratieve horeca in de stadsregio Amsterdam. Deze
zelfbedieningsgroothandel zal in de toekomst vanuit dezelfde succesvolle positionering actief blijven en de naam De Kweker
blijven gebruiken.

Koen Slippens, CEO Sligro Food Group: “Met de overname van Kweker / Vroegop gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.  Een prachtig bedrijf met een sterke positie in de stad Amsterdam. Daarnaast biedt De Kweker ook de nodige elementen die wij
kunnen toepassen bij Sligro zelfbedieningsgroothandels in andere grote steden. Dus stap voor stap op weg naar een mooie mix van de sterke onderdelen van beide formules, waarbij we zuinig zullen zijn op de unieke positie op de Amsterdamse groothandelsmarkt.”

'

Reacties

article
21416
Sligro neemt moederbedrijf van De Kweker over
Sligro Food Group N.V., gevestigd te Veghel en VRC Holding B.V., gevestigd te Amsterdam, delen mede
https://meierijstad.nieuws.nl/2019/05/07/sligro-neemt-moederbedrijf-van-de-kweker-over/
2019-05-07T10:52:43+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/421/2017/07/20105730/Hoofdkantoor-Sligro-e1500541062429.jpg
Sligro, Sligro Food Group
Nieuws, Zakelijk