ABAB Accountants en Adviseurs doneert aan Stichting Join us

Foto: ABAB

ABAB Accountants en Adviseurs heeft een bedrag van € 3.700 gedoneerd aan Stichting Join us. John Verhagen, Voorzitter Hoofddirectie van ABAB, overhandigde de cheque aan oprichtster Jolanda van Gerwe van de stichting.

ABAB steunt jaarlijks meerdere goede doelen. Frank Kuijpers en Kristel van den Broek-Horsten, beide werkzaam bij ABAB, droegen dit goede doel aan bij hun werkgever. Beiden zijn persoonlijk bekend met de stichting. Stichting Join us heeft als missie eenzaamheid onder jongeren tussen 12 en 25 jaar terug te dringen. Join us streeft naar een samenleving waarin alle jongeren erbij horen en zichzelf zijn in contact met anderen. Door middel van bijeenkomsten worden jongeren samengebracht en geholpen om op een krachtige en positieve manier sociaal redzaam te worden. Join us heeft hiervoor een methodiek ontwikkeld die in samenwerking met welzijnsorganisaties wordt toegepast.

John Verhagen: “Met ons donatiebeleid geven we aandacht aan verschillende organisaties. In dit geval is het extra bijzonder dat we kunnen bijdragen aan een goed doel, waarmee twee van onze medewerkers persoonlijk bekend zijn. Wij zijn blij dat wij op deze manier iets kunnen betekenen voor deze doelgroep.”

Jolanda van Gerwe: “Wij zijn de medewerkers van ABAB dankbaar voor deze mooie donatie aan Stichting Join us. Deze donatie geeft ons ruimte om jongeren en hun omgeving nog eerder bewust te maken van gevoelens van eenzaamheid, zodat zij ook eerder in actie kunnen komen om die eenzaamheid te verminderen. Naast de bestaande bijeenkomsten ontwikkelen we hiervoor een on- en offline workshop voor jongeren, hun ouders en professionals.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden