112

Brandweer Veghel in actie voor brandgerucht in Veghelse Bloemenwijk

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Donderdagavond 9 mei omstreeks 21.10 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brandgerucht in een woning aan de Violenstraat in Veghel.

Ter plaatse bleek dat de bewoner vergeten was, voordat hij van huis vertrok, dat er een pannetje met eieren op het vuur stond. Doordat het brandalarm in de woning afging hebben buurtbewoners de brandweer gebeld. De broer van de bewoner die in de naaste omgeving woont en in het bezit is van de sleutel, had voordat de brandweer arriveerde het gas uitgezet en alle deuren tegenover elkaar opengezet. De brandweer heeft alles gecontroleerd en de woning verder geventileerd. Van brand is geen sprake geweest, aldus de bevelvoerder van de brandweer.

De straat was gedurende enige tijd in beide richtingen afgesloten voor doorgaand verkeer.

09-05-2019-Brandweer-in-actie-04

09-05-2019-Brandweer-in-actie-05

09-05-2019-Brandweer-in-actie-07

09-05-2019-Brandweer-in-actie-021

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden