Meierijstad Fight Cancer Night. De partijen zijn bekend!

Foto: Meierijstad Fight Cancer Night

Op zondag 12 mei 2019 werden, onder het toeziend oog van wethouder Coby van der Pas, de wedstrijden van de Meierijstad Fight Cancer Night bekend gemaakt in het Hart van Boerdonck.

De Meierijstad Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 17 augustus 2019 in Boerdonk. Het wordt de 2e editie van dit evenement. Ondernemers of door bedrijven afgevaardigden gaan de ring in met maar één doel: zoveel mogelijk geld op halen voor het gevecht tegen kanker. Dit jaar met maar liefst 12 deelnemers. Zij zijn allen al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus 6 gevechten plaats in een echte boksring.

De spanning neemt toe

Afgelopen zondag waren de boksers aanwezig in het Hart van Boerdonck. Na een voorafgaande bootcamp, verzorgd door Nadia Beekmans, ook één van de deelnemers, werd de inwendige mens versterkt met een lekkere lunch. Daarna steeg de spanning en na een bemoedigend openingswoord door wethouder Coby van der Pas werden de gevechten bekendgemaakt.

Door korte promofilms werden onder luid applaus van de boksers de tegenstanders onthuld. Tegelijkertijd flitsen namen als ‘Mighty Mike’, ‘The Constructor’, ‘Concrete’ etc door de ruimte. Sommige gevechten waren een grotere verrassing dan anderen maar uiteindelijk kreeg iedereen een kick om nog enthousiaster te gaan trainen.

De finale

U kunt kaarten voor de finale kopen bij één van de deelnemers of tijdens openingstijden in het Hart van Boerdonck, Kapelstraat 1 in Boerdonk. Hiermee krijgt u toegang tot de grote finale op zaterdag 17 augustus. Dit belooft opnieuw een gigantisch spektakel te worden met letterlijk ‘alles erop en eraan’. Vorig jaar waren de recensies geweldig!

Wie tegen wie?

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

Fight 1          Eefje “The Energy” van Stiphout              VS      Micky “El Ratón” Vennings

Fight 2          Daan “Concrete” Vissers                         VS      Mark “The Mighty”van Helvoort

Fight 3          Jorig “Knock Outjes Boss” v.d. Berg         VS      Martijn “Plankje” van Esch

Fight 4          Nadia “Knockie” Beekmans                     VS      Marieke “No Mercy” Verbruggen

Fight 5          Jeroen “Lightning” Offermans                 VS      Nick “Noedels” Avé

Fight 6          Jesse “The Little” Oppers                        VS      Johan “The Constructor” Korsten

De avond start om 20.30 uur. De zaal gaat open om 20.00 uur. Ben er dus op tijd bij om niets te missen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden