Heise kinderen hebben zin in Hippe Gasten

Foto: André v.d. Linden | Rock Am Ringoven

Het hoogtepunt van Rock Am Ringoven valt zaterdag al vroeg, want de Hippe Gasten spelen om 15.30 uur en dat wil geen enkel kind in Mariaheide missen. Al wekenlang wordt er op school naar dit ‘rockconcert voor kids’ toegeleefd. Alles wat er bij een festival komt kijken, is op school behandeld en donderdag was het helemaal een topschooldag met workshops van de Hippe Gasten zelf!

Posters, spandoeken, VIP-passen, key-cords, noem maar op, de kinderen van de Maria ter Heide school zorgen dat zaterdag de aankleding van Bertjes Wij helemaal in stijl is. Ze dragen zelf ontworpen rock-t-shirts en ook in hun hoofd zijn ze in rocksferen. Want wat hebben ze flink kunnen rammelen op hun emmers tijdens de workshop van Hippe Gasten drummer Bram en ook kunnen ze meezingen met de vette nummers van deze beroemde band. Gitarist Daan kreeg de Heise kinderen helemaal gek en alle mogelijke podiumvrees is verdwenen.

Heise-jeugd-rockt-met-Hippe-Gasten-1

Heise-jeugd-rockt-met-Hippe-Gasten-4

Heise-jeugd-rockt-met-Hippe-Gasten2

Rock Am Ringoven for Kids

Zaterdag om 15.00 uur stroomt de jeugd het festivalterrein aan de Ringoven in Mariaheide op en wat een rockfeest gaat dat worden. De grote finale van twee weken feest omdat de Maria ter Heide school vijftig jaar aan de Ericastraat staat. Komt dat zaterdag zien!! Alle kinderen, ook van buiten Mariaheide,  zijn welkom en mogen gratis naar binnen.

Kijk voor alle informatie op www.rockamringoven.nl

Rock-Am-Ringoven

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden