Theater De Blauwe Kei heeft al meer dan 20.000 kaarten voor nieuwe seizoen verkocht

Foto: Theater De Blauwe Kei

Het aantal verkochte kaarten voor theaterseizoen 2019-2020 in Theater De Blauwe Kei is, binnen een week nadat het programma bekend is, al de grens van 20.000 gepasseerd.

Mevrouw Wevers uit Schijndel kocht het 20.000e kaartje en werd daarom door De Blauwe Kei in het zonnetje gezet. Zij bestelde voor het nieuwe seizoen kaarten voor De Wondere Wereld Van De Taal, een theatercollege van schrijver Wim Daniëls.

Als verrassing ontving mevrouw Wevers van De Blauwe Kei twee theatervoorstellingen cadeau, als aanvulling op de reeds gemaakte bestelling. Ze ontving vrijkaarten voor Opvliegers 5, het vijfde deel van de succesvolle reeks vriendinnencomedy’s, en ze mag een bezoek brengen aan de voorstelling Rotatie van wiskundige Jan Beuving in Spectrum Podium in Schijndel.

De verkoop gaat dus hard, maar er zijn nog voldoende kaarten voor de meeste voorstellingen.

Theater-De-Blauwe-Kei-896x504

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden