De Korfrakkers vastberaden naar een overwinning

Foto: De Korfrakkers

Na de verloren wedstrijd tegen ODC was het vaandelteam van De Korfrakkers vastberaden in hun voorbereiding naar de uitwedstrijd tegen Heumen. Er is flink getraind, goed gesproken en het vizier was gericht op winnen. Niet meer en zeker niet minder. Coach Davy Wind had wat omzettingen in het team gedaan en dat pakte goed uit.

Om 15.00 uur startte de wedstrijd. Nu éénmalig niet op kunstgras, dus het was even schakelen met het schot. De score werd geopend: 0-1 door een strafworp maar de gelijkmaker kwam vrijwel direct; ook uit een strafworp. Gedurende de eerste helft gingen de scores over en weer. De aanvallen van De Korfrakkers konden helaas niet worden afgerond. Uit de vele, goed uitgespeelde kansen, vielen te weinig goals. Net voor het rustsignaal kon een gat worden geslagen van 3 doelpunten; 6-9 in het voordeel van De Korfrakkers.

De tweede helft begon meer als de eerste helft. Heumen kreeg weinig kansen, maar scoorde wel de doelpunten. Hierdoor kon Heumen dichterbij komen. Tijdens de time-out werd een aanpassing gedaan in de aanval. De junioren die als reserve mee waren, kregen alle drie hun speelminuten en ze vielen sterk in. Heumen kon niet meer in de wedstrijd komen en de score werd uitgebouwd.

Uiteindelijk stond de eindstand 12-19 op het scorebord. Een goede overwinning voor de ploeg uit Erp.

 

 

Reacties