PieterBrueghelHuis ontvangt cheque van Lionsclub Uden-Veghel

Foto: PieterBrueghelHuis

Zondagmiddag 19 mei ontving het PieterBrueghelHuis in Veghel een cheque ter waarde van € 1.250,- uit handen van Han Haring van de Lionsclub Uden-Veghel. Jaarlijks organiseren zij op tweede Paasdag de ‘Ujese Paos Rally. De opbrengst van deze rally is bestemd voor een goed doel.

Dit jaar was gekozen voor kwetsbare ouderen. Bij de Lionsclub vinden ze dat ook oude zaken waarde hebben. Hoe mooi zijn de Oldtimers die jaarlijks meedoen met de Ujese Paos Rally? Hoe ouder ze worden hoe mooier ze zijn. Met veel zorg staan ze op hun oude dag te pronken in de zon.

Hoe gaat dat met andere Oldtimers? Onze eigen naasten, weggestopt in grote wooncomplexen, soms zelfs vergeten? Zij krijgen niet de waardering die ze verdienen.

Vandaar dat Lionsclub Uden-Veghel zich graag inzet voor hen. Een groot deel van de inschrijfgelden van de rally is dan ook bedoeld voor het goede doel. Eén daarvan was dit jaar het PieterBrueghelHuis in Veghel.

PieterBrueghelHuis

 

Reacties