Laat zien dat je vrijheid waardeert en volg een van de gratis workshops ‘Flower Power’

Foto: Phoenix Cultuur

Meierijstad staat dit najaar uitgebreid stil bij de 75-jarige herdenking van de bevrijding van Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. Als eerbetoon aan de bevrijders wil kunstenares Carin Simons op 14 september 2019 duizenden bloemen van restafval ‘planten’ op de Vlagheide, de voormalige vuilstort in hartje Meierijstad.

Bloemen; ze passen zo mooi in het verhaal FlowerPower op de Vlagheide. Bloemen staan symbool voor vrijheid. Ze groeien waar ze dat willen, zonder toestemming, ook daar waar jij het niet wilt. Die vrijheid, waarvoor door velen gevochten is, krijgt straks vorm op de Vlagheide waar we duizenden bloemen gaan planten. Bloemen die jij maakt, alleen of met anderen, thuis of tijdens één van de workshops. Schenk jouw bloem aan FlowerPower op de Vlagheide als dank aan hen.

Workshops

Wil jij graag meedoen aan FlowerPower op de Vlagheide maar kun je wel wat hulp gebruiken? En wil je iets doen ter ere van 75 jaar vrijheid?  Laat zien dat je vrijheid waardeert en volg een van de gratis workshops op:

  • Vrijdag 7 juni 09:30 tot 12:00 uur
    Locatie: ’t Spectrum Schijndel, teken- en schilderatelier
  • Vrijdag 14 juni 09:30 tot 12:00 uur
    Locatie: CEC Mariëndael Sint-Oedenrode, teken- en schilderatelier
  • Zondag 23 juni 13.00 – 15.00 uur
    Locatie: CHV Noordkade Veghel, beeldhouwwerkplaats (begane grond)

Aanmelden

Doe je ook mee!? Klik hier voor meer informatie en meld je aan via  [email protected] o.v.v. FlowerPower en geef even aan welke dag je wilt deelnemen!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen