Staad Groep geeft huidige en toekomstige klanten kijkje in de keuken

Foto: meierijstad.nieuws.nl

Staad Groep is dealer/importeur van grondverzet, sloop, overslag, en recyclingmachines en sinds mei 2013 gevestigd op industrieterrein Doornhoek in Veghel.

Dit weekend biedt het bedrijf huidige en toekomstige klanten de mogelijkheid een kijkje in de keuken te nemen tijdens de Grondverzetdagen. Maak het bedrijf en de Doosan machines van dichtbij mee, woon shows bij waarin Doosan machines de uitblinkende sterren zijn of probeer zelf een machine uit!

Het braakliggend terrein naast de Veghelse vestiging is compleet ingericht om u als (toekomstige)klant te tonen wat men allemaal in huis heeft. Of het nu gaat om klein- of groot grondverzetwerk, de Staad Groep heeft alles in huis om u als klant tevreden te stellen.

Naast verschillende demonstraties die dit weekend te zien zijn, wordt ook de inwendige mens niet vergeten.

Bent u, als ondernemer, nieuwsgierig hoe en wie zorgen voor die prachtige Doosan machines in Zuid- en Midden Nederland? Kom dan zeker even een kijkje nemen! U bent welkom op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie

Staad

Doornhoek 3945

5465 TC  Veghel

24-05-2019 Staad Groep

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden