Audities nieuwe musical Kleintje BMT: Kleren Maken de Keizer

Foto: Kleintje BMT

De voorstellingenreeks van sprookjesmusical Boe!F is nog niet eens afgelopen (aanstaande zaterdag en zondag nog tweemaal te zien in Theater De Enck in Oirschot) of de Schijndelse jeugdtheatergroep Kleintje BMT kondigt haar volgende kindermusical alweer aan: in het voorjaar van 2020 spelen de ‘Kleintjes’ van Het Brabants MuziekTheater de familiemusical Kleren Maken de Keizer. Gebaseerd op bekende melodieën worden in dit sprookje de verhalen van De Nieuwe Kleren van de Keizer en Assepoester met elkaar verweven. Binnenkort zijn de audities.

Al ruim twintig jaar zorgt Kleintje BMT ervoor dat kinderen van jongs af aan kennis kunnen maken met zang, muziek, dans en acteren. Onder leiding van een professioneel productieteam krijgen kinderen een gedegen opleiding: een totaalpakket van spel, dans en zang, waarvan ze ook nog eens een dosis zelfvertrouwen krijgen waar ze hun leven lang profijt van hebben. Dat merken leerkrachten op school bijvoorbeeld: ‘Kleintjes’ geven spreekbeurten als de beste, durven zich makkelijker te profileren en staan steviger in hun schoenen. En hoe lekker is het als een kind leert zich even in een sprookjeswereld te verplaatsen? Even weg van de harde maatschappij, juist in deze tijd. Durf te dromen!

Inschrijven audities

Kleren Maken de Keizer belooft weer een prachtige toevoeging aan het repertoire van Kleintje BMT te worden. Het gezelschap is op zoek naar enthousiaste en muzikale kinderen die willen meespelen in deze hilarische musical voor jong en oud. Audities worden komende maand gehouden, aanmelden kan via www.brabantsmuziektheater.nl.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden