Phoenix Cultuur presenteert ‘Belle en het Beest’ in ’t Spectrum in Schijndel

Foto: Phoenix Cultuur

Op zaterdag 22 juni brengt de klassieke dansafdeling van Phoenix Cultuur uit Schijndel het magische sprookje ‘Belle en het Beest’ op het podium, met twee indrukwekkende dansvoorstellingen in t Spectrum. De choreografie is in handen van docent Elvira van Maris-Amirhanova.

Maar liefst 60 jonge en volwassen ballerina’s en vele vrijwilligers hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om het sprookje Belle en het Beest op de bühne te kunnen zetten. Onder leiding van docente Elmira van Maris-Amirhanova belooft het een indrukwekkende dansvoorstelling te worden met bijzondere choreografieën, prachtige kostuums en decor. De dansvoorstelling wordt op zaterdag 22 juni twee keer uitgevoerd, om 13.00 uur en 15.00 uur, in de Podiumzaal van ’t Spectrum in Schijndel. Een fantastische voorstelling voor de hele familie!

Belle en het Beest

Een handelsreiziger plukt een roos voor zijn dochter op het landgoed van het Beest. Dit loopt niet goed af, want het Beest wil de man boeten voor diefstal. Belle voelt zich zo schuldig dat ze besluit naar het kasteel te gaan om de plek van haar vader in te nemen. Ze vindt het spannend, maar het kasteel blijkt een plek vol magie te zijn. Belle en het Beest leren elkaar kennen en Belle ziet al gauw in dat er eigenlijk geen monster in hem schuilt. Lukt het Belle om het Beest te ontdoen van de vloek en de ware liefde te vinden?

Tickets

Tickets voor de dansvoorstelling Belle en het Beest kosten € 15,- per persoon en zijn te koop aan de receptie op CHV Noordkade en bij Tabaktief van Roessel in Schijndel. Lees meer informatie over alle danscursussen van Elmira in het nieuwe cursusseizoen 2019/2020. 

Phoenix Cultuur

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden