Tennispark De Eerde gaat stokje doorgeven

Foto: Tennispark de Eerde

Het tennispark in Eerde wordt al jaren succesvol gerund door familie Henk van Hooft en gaat het stokje doorgeven! “23 jaar geleden kochten we 4 betonnen tennisbanen zonder verlichting met een vervallen kantine, maar de locatie was schitterend”, aldus Henk.

Destijds was het tijd voor nieuwe ideeën, nieuwe energieën, nieuw enthousiasme en daar wist Henk met familie wel raad mee. Henk: “Eerst zijn de 4 tennisbanen gerenoveerd: de betonnen banen maakten plaats voor 4 kunstgrasbanen met drainage, vanwege het groeiende aantal leden volgden baan 5 en 6. Aanleg van verlichting van de banen was de grootste uitdaging, tot aan de Raad van State aan toe, maar het is ons gelukt! Tot slot volgde in 2012 volledige renovatie van de kantine.”

Nieuwe generatie, nieuwe ideeën

“We zijn trots op de accommodatie die we neergezet hebben, trots op een actieve tennisvereniging, trots op onze leden!”, aldus Henk. “Het tennispark kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, die we al jaren samen neerzetten!”. Maar nu is het opnieuw tijd voor een nieuwe generatie met nieuwe ideeën, nieuwe energieën en nieuw enthousiasme!

Info

Voor meer informatie zie website www.tennisparktekoop.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden