Familie van Vugt succesvol bij rolstoeldansen

Foto: Familie van Vugt

Het afgelopen pinksterweekend werd in het Musholm-Ferie Sport Konference in Denemarken de Danish Wheelchair Dance Cup 2019 gehouden.

Tijdens dit evenement dansten Tohen en Arna van Vugt mee in de debutanten combi klasse. Voor zoon Tohen was dit tevens de eerste keer dat hij meedeed aan een rolstoelwedstrijd. Zowel op zaterdag als op zondag werden zij overtuigend eerste. Op zondag werden moeder en zoon ook nog gevraagd om tijdens een demonstratie van de valide Deense kampioenen standaard de laatste dans, de quickstep, mee te dansen. Een hele leuke en speciale ervaring. Ben en Ana behaalden op zaterdag de 4e plaats in de World Cup Klasse standaard combi. Zondag werden zij 2e in de Senioren Klasse combi. Een hele prestatie, omdat Ben 2 weken hiervoor nog op de stroke care unit lag in het ziekenhuis en ze dachten dat combi dansen voorbij zou zijn.

Danscentrum Van de Burgt

Dankzij de geweldige steun en begeleiding van trainer Bart Wouters van Danscentrum Van de Burgt Veghel, die ook meeging naar de wedstrijd, is alles goed verlopen en is iedereen weer veilig thuis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden